Organizacija dela v šolskem letu 2020 / 2021

24.6.2020

Glede na javno in politično relativizacijo priporočil zdravnikov in zdravstvene stroke ter javno prelaganje ogdovornosti o implementaciji sprejetih priporočil NIJZ, obveščam, da na Glasbeni šoli Ljubljana Vič - Rudnik priporočila NIJZ veljajo in so del Šolskega reda Glasbene šole Ljubljana Vič - Rudnik. Skladno z okrožnico MIZŠ št. 6030-1/2020/62 z dne 3.9.2020 so šole "dolžne v maksimalni možni meri upoštevati priporočila NIJZ".

Zavedati se moramo, da so vsi ukrepi na vseh področjih zapisani v obliki priporočil (na samo za maske, ampak tudi za vse drugo), vendar jih samo zaradi naslova ne moremo kar odpraviti kot povsem opcijska ali prepuščena naključni uporabi ali neuporabi. Virus je realnost in v trenutnem slovenskem javnem življenju , kamor sodijo tudi šole, zato morajo veljati določene regulative, ki skrbijo za javno dobro, v tem primeru za varstvojavnega zdravja. Odgovorno je poskrbeti za vse ljudi v največji možni meri, kar se lahko stori samo s kolektivno disciplino pri upoštevanju družbenih (civilizacijskih) pravil, ki jih je v tem primeru pač pripravil ustrezen strokovni organ NIJZ, pa četudi v obliki priporočil. Na Glasbeni šoli Ljubljana Vič - Rudnik se želimo do zdravja vseh obnašati z navečjo možno skrbjo, zato smo vsa priporočila NIJZ vključili v svoj šolski red in so na šoli obvezna. Zavedati se moramo, da so ranljivosti posameznikov pogosto skrite in da se slej ko prej vsi vračamo tudi v družbo svojih staršev ali starih staršev, ki pa so ogroženi na povsem drugačni ravni. Želim Vam uspešen začetek šolskega leta in obilo uspehov kljub virusom in ukrepom.

Organizacija GŠVR - model B

Prijava na e-novice

 
 
Glasbena šola
Ljubljana Vič - Rudnik
Gradaška 24, 1000 Ljubljana
T: +386 1 252 14 74
F: +386 1 252 78 23
E: info@gsvr.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke