Pouk v tednu med 19. in 23. 10. 2020

16.10.2020

Pouk med 19. in 23. 10. 2020 bo potekal na daljavo skladno z urnikom z uporabo video konferenčnih sistemov (previloma Zoom). O poteku individualnega pouka (vključno s komorno igro, ki poteka trenutno individualno) Vas bo obvestil Vaš profesor instrumenta ali petja.
Skupinski pouk bo potekal preko Zooma po urniku. Prijavne podatke boste prejeli po elektronski pošti (Iz varnostnih razlogov ne bo objave šolskem koledarju, kot je bilo prvotno mišljeno. Tam bo objavljen samo urnik.)



Informacije o šolanju na daljavo bomo objaviljali tudi na spletni strani šole Na daljavo.

Pri prijavi v spletne učilnice in videokonferenčne sisteme bo potekala vizualna indentifikacija učencev s strani učitelja, zato je obvezen vklop videa (zatemnjeni profili ne bodo mogli sodelovati pri pouku). Prosimo tudi, da je identifikacija udeleženca razvidna iz poimenovanja profila na Zoomu.

Zoom si lahko naložite tukaj. Zadostuje brezplačna različica.
Navodila za namestitev in uporabo v slovenskem jeziku.

Prijava na e-novice

 
 
Glasbena šola
Ljubljana Vič - Rudnik
Gradaška 24, 1000 Ljubljana
T: +386 1 252 14 74
F: +386 1 252 78 23
E: info@gsvr.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke