Pouk od 15 do 19. 2. 2021

30.10.2020

V tednu med 15. in 19. februarjem 2021 bo individualni pouk na Glasbeni šoli Ljubljana Vič - Rudnik potekal na šoli po urniku. Skupinski pouk (PGV, GP, NGL, solfeggio, orkester, komorna igra) bo še naprej potekal na daljavo.

Učitelji bodo opravili skladno z vladno uredbo o obveznih presejalnih testih na Sars-Cov-2 testiranje, ki bo potekalo v ponedeljek in torek dopoldne po določenih razporedih. Do prejema rezultata testa posameznega učitelja poteka pouk na daljavo, o čemer Vas obvešča učitelj posameznega predmeta.
V primeru vezanih urnikov instrumenta / petja (individualno na šoli) z naukom o glasbi (preko Zooma), se dogovorite za prijavo v drugo skupino v drugem terminu, če ta obstaja. Urnikov individualnega pouka na šoli zaradi spoštovanja nujnih ukrepov varovanja zdravja žal ni mogoče množično spreminjati.

Učenci vstopajo v šolo izključno v spremstvu učitelja, starši v šolo ne vstopajo.

Prijava na e-novice

 
 
Glasbena šola
Ljubljana Vič - Rudnik
Gradaška 24, 1000 Ljubljana
T: +386 1 252 14 74
F: +386 1 252 78 23
E: info@gsvr.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke