Arhiv novic

 
<< < 1 2 3 > >>
 

Izpiti in recitali

11.6.2018

Glasbena šola Ljubljana Vič Rudnik zaključuje šolsko leto kot je običajno z izpiti in izpitnimi recitali. Recitalni nastopi so se skozi zadnja leta uveljavili kot priljubljen način zaključka šolskega leta skozi obliko, ki je bližja cilju glasbenega izobraževanja, in sicer – da glasba zaživi na odru, pred publiko v javnem prostoru ter skozi samostojen nastop omogoči učencu, da se predstavi v svoji najboljši luči, ne samo pred učitelji, temveč tudi pred prijatelji in starši in tako krona celoletno delo z zasluženim aplavzom. V tednu med  11. in 15. junijem nas tako čaka 67 samostojnih nastopov, pravi festival mladosti, znanja, pristnega odnosa do glasbe in resnični pokazatelj znanja naših učencev, na katere uspehe in napredek smo lahko ponosni. Tukaj ne gre zgolj za ocene, gre predvsem, da s pridobljenim znanjem z glasbo živimo in se je veselimo. In tako je tudi prav. Prav je, da se vsi skupaj v delovnem in ustvarjalnem vzdušju poveselimo ob sadovih skupnega dela učencev, učiteljev in seveda tudi mamic, očkov, babic, dedkov ter vseh ostalih, ki so s svojim trudom in vloženim časom pripomogli k temu, da bomo odšli na počitnice zadovoljni, z lepimi spomini na preteklo šolsko leto, z vznemirjenjem pričakujoč prihodnje – in morda požvižgajoč si priljubljeno melodijo iz osvojenega repertoarja. Vsem želim veliko uspeha, izvrsten zakljek šolskega leta in čudovite počitnice.


PROGRAM RECITALOV 2018 

DODATNI ROK za sprejemne preizkuse na DO BREZOVICA

25.5.2018
Obveščamo, da Glasbena šola Ljubljana Vič - Rudnik razpisuje dodatni rok za sprejemen preizkuse na DO Brezovica, in sicer v sredo, 30.5.2018 ob 16. uri.

 

ČESTITKE : Koncert združenega Superzbora in orkestra GŠVR

11.4.2018


Čestitke vsem udeleženim  za koncerte združenega Super zbora Glasbene šole Ljubljana Vič - Rudnik, MŠ "Kosta Manojlović" iz Zemuna in MŠ "Dr. Miloje Milojević" iz Kragujevca, ki so bili 13.4.2018 ob 19.30 uri v Sokolskem domu V Škofji Loki v okviru njihovega mednarodnega abonmaja,14.4.2018 ob 19.30 v Slovenski filharmoniji, 20.4.2018 ob 20. uri v Dvorani II. kragujavečke gimnazije in 21.4.2018 ob 19.30 v dvorani Opere in teatra Madleanium Beograd.
Posebna zahvala gre Katji Konvalinka za pripravo ansamblov, Barbari Nagode za pripravo pevcev in spremstvo na turneji, Jeleni Šušnjić za izvrstno glasbeno pripravo in vodstvo, pobudo in pomoč pri organizaciji in Aleksandri Naumovski Potisk za organizacijo prvega koncerta ter odstop pravic zborovske priredbe. Zahvala gre tudi ostalim delavcem šole, ki so bistveno pripomogli k uspehu projekta, še  posebej pa Nataši Pešec, Darji Bedekovič, Janji in Rajku Valenta ter Ivani Ziherl.

 

RODITELJSKI SESTANEK : Glasbena pripravnica in Predšolska glasbena vzgoja

5.4.2018
Starši otrok, ki so vpisani v Glasbeno pripravnico in Predšolsko glasbeno vzgojo na Glasbeni šoili Ljjubljana Vič - Rudnik, vljudno vabljeni na roditeljski sestanek

dne, 9.4.2018 ob 16.15. uri v dvorano glasbene šole.

 

Sprejemni preizkusi in privatni izpiti

21.3.2018
Vse informacije v zvezi s sprejemnimi preizkusi za vpis v šolsko leto 2018 / 2019 (vpis in prijave)  in izpiti učencev, ki niso vpisani v glasbeno šolo (privatni izpiti) lahko najdete na spletni strani s pomočjo povezav na desni strani.

<< < 1 2 3 > >>

Prijava na e-novice

 
 
Glasbena šola
Ljubljana Vič - Rudnik
Gradaška 24, 1000 Ljubljana
T: +386 1 252 14 74
F: +386 1 252 78 23
E: info@gsvr.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke