OB ZAČETKU NOVEGA ŠOLSKEGA LETA

25.8.2021

Šolsko leto žal začenjamo ponovno v oteženih pogojih dela, zato posredujemo nekaj informacij glede prilagoditev v zvezi z varovanjem zdravja na šoli.
  1. Za vstop v šolo je predpisano izpolnjevanje pogojev PCT in spoštovanje drugin običajnih ukrepov (maske, medosebna razdalja, razkuževanje rok). Na šoli nimamo možnosti srečevanja velikega števila oseb (ozki hodniki in relativno majhni prostori), zato bo regulacija vstopa prilagojena konkretnim okoliščinam, kar pomeni, da bo praviloma vstop možen zgolj na vabilo zaposlenega. Kljub temu bomo vsem staršem prvič vpisanih otrok omogočili varen vstop ob prvem srečanju z učiteljem ter poskrbeli za varen prevzem otrok Predšolske glasbene vzgoje in Glasbene pripravnice v predverju šole. Na starše apeliramo, da poskrbijo sami za spoštovanje predpisov in ravnajo rigorozno in odgovorno z vsem, kar se nanaša na  varovanje zdravja na šoli.
  2. Da bi zmanjšali rizične stike na minimum in zagotovili varen pouk na šoli, bo del druge (ne učne) komunikacije prenesen na daljavo. Tako bodo razdelitev urnikov, roditeljski sestanki, govorilne ure ipd. praviloma potekali telefonsko ali preko video konferenčnih aplikacij. Primarna naloga šole je zagotoviti varen pouk. Nastopi, če bodo možni, bodo potekali skladno s pogoji, ki veljajo za kulturne dejavnosti oz. po specifičnih navodilih MIZŠ ali NIJZ, če bodo ta obstajala.
  3. Privatni izpiti bodo opravljeni na način in v rokih, ki so določeni s šolskim koledarjem (jesenski rok - 10. 9. 2021). Online prijava bo odprta 1. in 2. 9. 2021 na spletni strani šole.
  4. Vsi ukrepi in ureditev poslovanja šole bodo sproti prilagajani navodilom ustreznih inštitucij.
Želim Vam veliko zdravja in Vas lepo pozdravljam, Saša Potisk - ravnatelj

Prijava na e-novice

 
 
Glasbena šola
Ljubljana Vič - Rudnik
Gradaška 24, 1000 Ljubljana
T: +386 1 252 14 74
F: +386 1 252 78 23
E: info@gsvr.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke