Nadomeščanje pouka


Na glasbeni šoli izvajamo pouk individualno in skupinsko. Pouk se izvaja po vnaprej dogovorjenem in v mesecu septembru vzpostavljenem urniku ter se praviloma ne spreminja, vemdar pa lahko pride do okoliščin, ko pouka v predvidenih terminih ni možno izvesti (še posebej pri individualnem pouku).

V teh primerih je nadomeščanje pouka odvisno od vzroka, zaradi katerega ni bil realiziran.

Pouka, ki je odpadel zaradi odsotnosti učenca se ne nadomešča. Učenec lahko pri nauku o glasbi pouk nadomesti v drugi skupini, v ostalih primerih pa to žal ni mogoče.
Pouk, ki je odpadel zaradi bolniškega ali drugega upravičenega dopusta učitelja se ne nadomešča.
Pouk, ki je odpadel zaradi prerazporeditve delovnega časa učitelja (npr. izobraževanje, službena odsotnost ...) se nadomesti po dogovorjeni in od ravnatelja potrjeni shemi.
Ne glede na razlog, zaradi katerega je odpadel pouk, pa se pouk nadomesti do najmanj 75 % realizacije, t. j. do minimuma, ki je potreben, da učenec lahko napreduje v višji letnik.
Glasbena šola
Ljubljana Vič - Rudnik
Gradaška 24, 1000 Ljubljana
T: +386 1 252 14 74
F: +386 1 252 78 23
E: info@gsvr.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke