Šolski redŠola je odprta vsak delovni dan med 8.00 in 21.00. Hodniki in okolica šole so varovani z video nadzorom, nadzor nad spoštovanjem hišnega šolskega reda pa opravljajo tudi vsi zaposleni na šoli. V primeru kršitve se obvesti najbližjega učitelja, ki je dolžan o tem obvestiti tudi ravnatelja šole.

Pisarna je odprta med 9.00 in 14.00 uro, v ponedeljek (tajništvo) in sredo (računovodstvo) pa tudi popoldne do 18.00 ure.
Vhod za učence je s sprednje strani šole, službeni vhod pa je namenjen zgolj zaposlenim in se nahaja za šolo.

Učenci nosijo garderobo s seboj na pouk in se v glasbeni šoli ne sezuvajo, razen pri pouku nauka o glasbi in predšolski glasbeni vzgoji.

Tekanje, divjanje, kričanje ali drugačno motenje drugih ali pouka ni dovoljeno.

Zadrževanje na hodnikih je dovoljeno samo v prostorih, ki so temu namenjeni in kjer se nahajajo mize in stoli.

Učenci se smejo zadrževati zgolj v prostorih kjer poteka njihov pouk v primeru vadenja pa se morajo vpisati v pisarni v zato pripravljeno knjigo.

Zadrževanje v učilnicah brez prisotnosti učitelja ni dovoljeno – v tem primeru morajo biti učilnice ali drugi prostori zaklenjeni.

V primeru, da so bolni – še posebej kadar gre za nalezljive bolezni – učenci ne prihajajo k pouku. V primeru, da učitelj ugotovi obstoj bolezni pri učencu, o tem nemudoma obvesti starše, da prevzamejo učenca in ga odpeljejo domov.

O vseh dogodkih na šoli učence obveščajo učitelji, informacije pa so na voljo tudi na oglasni deski v preddverju šole, na spletni strani šole ali v tajništvu.
Glasbena šola
Ljubljana Vič - Rudnik
Gradaška 24, 1000 Ljubljana
T: +386 1 252 14 74
F: +386 1 252 78 23
E: info@gsvr.si
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke